Seminar: Wayflex® - Sistem funkcionalnega treninga

Naj bo
tvoja vadba »premična«!

Treniraj sam ali druge kadarkoli in kjerkoli!

Udeležite se WAYFLEX® seminarja in
izboljšajte svoj trening!

Nauči se uporabljati suspenzijsko napravo z elastičnim uporom in dvigni svojo
vadbo
na višji nivo!

Na tržišču ste videli že številne suspenzijske pripomočke, a suspenzijske naprave z elastičnim uporom še niste videli!

WAYFLEX® je rekvizit, ki v sebi združuje suspenzijsko napravo in elastični upor, s čimer omogoča veliko število opcij za izvajanje treningov za vas in vaše stranke (če ste fitnes ali kondicijski trener)!

WAYFLEX® je sestavljen iz suspenzijskega dela in elastičnih trakov, ki jih je mogoče menjati, s čimer se lahko obremenitev prilagaja tako začetnikom kot naprednim športnikom!

WAYFLEX® je pripomoček, ki omogoča 4-dimenzionalni funkcionalni trening s ciljem, da zadovolji vse potrebe vadečih. To pomeni, da lahko z njim izvajate skoraj neomejeno število vaj!

WAYFLEX® je odlična kombinacija suspenzijskih vaj in dinamičnih vaj z elastičnim uporom. Na ta način je s kombinacijo različnih vaj mogoče razgibati celo telo!

Katere so prednosti Wayflex® treninga?

V primerjavi s klasično suspenzijsko napravo je vadba in njene možnosti na WAYFLEX-u® potrojena. To pomeni, da je mogoče trenirati močneje, višje, razvijati večje število zmožnosti in jih uporabiti pri delu z različnimi strankami.

WAYFLEX® vam omogoča izvajanje pravega funkcionalnega treninga. Velika prednost WAYFLEX-a® je, da je prenosen, tako da je treninge z njim mogoče izvajati kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega omogoča izvajanje velikega števila vaj in odmerjanje upora, kar pomeni, da ga lahko uporablja vsak, tako začetnik kot napredni športnik. Nekateri ga imenujejo “telovadnica v torbi”. Napravo sestavljajo: sidro, karabini in trak. Kot takšno jo je mogoče postaviti kjerkoli na prostem ali v zaprtem prostoru.

Če imate samo ta pripomoček in nobenega drugega, boste vseeno lahko izvajali veliko vaj, ki jih želite in ki jih potrebujete, da dosežete želene cilje. Še posebej dober je za vadeče in trenerje, ki imajo radi trening z lastno težo in to metodo uporabljajo pri svojih treningih.

Kdo se lahko prijavi?

Seminar je namenjen vsem fitnes in kondicijskim trenerjem, ki želijo izboljšati treninge s strankami, obenem pa je namenjen tudi športnikom in rekreativcem, ki želijo sami trenirati na nov in zanimiv način. Zelo lahko koristi tudi fizio- in
kinezioterapevtom pri preventivnem delu in rehabilitaciji po poškodbah.

Kaj dobite?

S prijavo na ONLINE seminar boste prejeli več kot 100 video posnetkov vaj z opisom, kako se jih izvaja.

Obenem boste dobili strokovno pomoč povezano s popravljanjem in izboljševanjem tehnike dvigovanja uteži in nasvete za uporabo na kondicijskih in fitnes treningih.

Ob ONLINE seminarju boste BREZPLAČNO prejeli še seminar V ŽIVO. O terminu vas bomo pravočasno obvestili.

Kakšen je cilj seminarja?

Cilj seminarja je pomagati vsem, ki si želijo uporabljati ta pripomoček ter izkoristiti njegove prednosti.

Dandanes imamo precej časovnih omejitev ali pa so nam centri, v katerih bi se lahko naučili različnih metod treningov, nedostopni. Zato je ta seminar sestavljen iz ONLINE dela in izvedbe V ŽIVO.

To vsakomur omogoča, da ne čaka, ampak da z izobraževanjem in učenjem začne takoj. S tem takoj sledi tudi napredku.

"Wayflex® je odlično orodje za kondicijsko pripravljenost in rehabilitacijo. Je enostaven, a nudi različne možnosti – od fiksnega upora teži telesa do progresivnega upora gumic. Uporabljam ga skoraj vsak dan in ga vsem priporočam.”
Krešimir Šoš
kondicijski trener HNK Gorica in lastnik centra Prirodan pokret
"Wayflex® FTS redno uporabljam na treningih prve ekipe GNK Dinamo. Priporočam ga vsem, saj nudi nešteto možnosti vaj na treningih za moč.”
Ivan Štefanić
kondicijski trener GNK Dinamo
"Wayflex® FTS uporabljam pri kondicijski pripravi vrhunskih in rekreativnih športnikov, še posebej pri specifični pripravi savate borcev.”
Predrag Šimunec
selektor in trener savate reprezentance Hrvaške
"Wayflex® FTS uporabljam na dodatnih individualnih treningih, trenutno pa tudi v procesu rehabilitacije po poškodbi.”
Marko Rog
hrvaški nogometni reprezentant, Cagliari Calcio
“Odličen in zelo koristen pripomoček pri kondicijski pripravi tenisačev.”
Damir Hižak
teniški trener TC Union Bad Erlach (AUT)

Prijavi se zdaj in obvestili te bomo, kako se udeležiti ONLINE seminarja in kdaj bo seminar potekal V ŽIVO!