Pristopite WEIGHTLIFTING seminarju!

Nauči se
tehnike klasičneg
dviganja uteži!

Postani močnejši, hitrejši in eksplozivnejši!

tehnika-klasicnog-dizanja-utega.jpg

Dvigni svoje sposobnosti
na višji nivo!

Vsak REKREATIVNI ali PROFESIONALNI ŠPORTNIK želi svoje spsobnosti dvigniti na višji nivo. Zato se poslužuje različnih oblik treningov, ki so mu pri tem v pomoč. Zelo učinkovita je KLASIČNO DVIGOVANJE UTEŽI.

Če ste FITNES ali KONDICIJSKI trener, potem morate poznati vse načine in/ali metodiko treningov, ki lahko vašim strankam pomaga dvigniti sposobnosti na višji nivo.

Zaradi pomanjkanja časa, onemogočenega učenja dvigovanja uteži v živo ali posvetovanja, se številni učenja tega načina treningov sploh ne lotijo.

Imamo REŠITEV za to. Prijavite se na WEIGHTLIFTING seminar!

tehnika-klasicnog-dizanja-utega.jpg

Seminar je namenjen vsem fitnes in kondicijskim trenerjem, ki  se želijo naučiti metodiko in načine klasičnega dvigovanja uteži za delo s svojimi strankami ter športnikom in rekreativcem, ki  se želijo naučiti dviganja uteži, da bi to lahko uporabljali v svojem treningu.

Kdo lahko sodeluje?

online-weightlifting-edukacija.jpg

Z udeležbo na ONLINE seminarju prejmete  več kot 100 video posnetkov vaj , v katerih je prikazana metodika in  številne različice  dvigovanja uteži. Ob nem vam  nudimo strokovno pomoč za korekcijo in izboljšanje vaše tehnike dviganja uteži ter nasvete za uporabo na kondicijskem in fitnes treningu. Ob  prijavi na ONLINE seminar, prejmete GRATIS seminar V ŽIVO. O terminu slednjega vas bomo pravočasno obvestili.

Kaj dobite?

Kaj je cilj seminarja?

Cilj seminarja je pomagati vsem, ki se želijo naučiti izvajati te oblike treningov ter jih vključiti v svoj trening ali v trening svojih strank.

Ker je dandanes veliko pomanjkanje časa in ker so centri, v katerih bi se lahko naučili novih oblik treniranja nedostopni, ponujamo seminar tako ONLINE kot V ŽIVO. S tem je vsakomur omogočeno, da se začne učiti in usposabljati takoj ter s tem tudi takoj napredovati.

  1. Splošno o Weightliftingu ter uporabi za profesionalne in rekreativne športnike
  2. Dvig
  3. Dvig – določitev položaja drže in oprijema
  4. Dvig – metodika učenja učenja dvigovanja
  5. Poteg
  6. Sunek
  7. Literatura

Seminar vključuje:
Weightlifiting za profesionalne in rekreativne športnike

Kot fitnes in kondicijski trener si ne morete dopustiti, da bi se «zaljubili» v en rekvizit in način dela. Weightlifting seminar mi je pomagal, da kot fitnes in kondicijski trener izboljšam svojo storitev, tako za treninge rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Marino je seminar zasnoval tako, da je preko interaktivnega, teoretično-praktičnega predavanja, prenos znanja zelo učinkovit. Vsekakor ta seminar priporočam vsakemu trenerju in rekreativnemu športniku, ki želi izboljšati svoje znanje o olimpijskem dvigovanju uteži.
Davor Grabovac
Fitness i kondicijski trener, Good Feeling Gym, Mostar, BiH

Prijavite se zdaj!

Poslali Vam bomo informacijo za ONLINE seminar
in termin seminarja V ŽIVO!