SAVJETOVANJE za fitness i kondicijske trenere

Svatko
treba
MENTORA!

Postani uspješniji i ostvari željene ciljeve uz pravo vođenje, savjete i podršku!

Mentor će vam skratiti put do uspjeha i sačuvati vas od grešaka i problema koji vas čekaju

basic-gym-one-consulting.jpg
Da sam prije 20 godina imao ovo znanje trebalo bi mi 5 godina da posložim trenutni posao a osim toga izbjegao bi stresove, probleme, poslovne i financijske poteškoće te bih puno ranije došao do željenih ciljeva.
 

Iskustvo je najbitnija stvar. Da otvaram riblji restoran otišao bih kod čovjeka koji je vodio takav restorana pa makar i da je 5 puta propao on mi može dati savjet što trebam napraviti a što nikako ne napraviti. Takvi savjeti puno vrijede jer vam sačuvaju novac, živce te vam ubrzaju napredak.

Neki od mojih mentora su mi kroz jedan razgovor od 30 minuta dali takve savjete i uspjeli mi razriješiti pitanja i dileme da sam uspio nakon toga podići fitnes posao na viši nivo nevjerojatnom brzinom. Osim toga da li su mi vjetar u leđa u pravom trenutku, motivirali me i osjećao sam da imam pravu podršku od njih. Na kraju se ispostavilo da mi jedna od najbitnijih stvari bila ta što sam njih angažirao.

Te stvari želim prenijeti na vas i dati vam brze i efikasne odgovore na situaciju u kojoj se nalazite i koje korake trebate poduzeti da napredujete.

Zbog toga sam odlučio dati vam uslugu savjetovanja – consultinga.

Kome je namijenjeno
savjetovanje?

Nebitno da li ste tek krenuli u posao fitnes ili kondicijskog trenera te trebate pomoć prilikom pokretanja ili ste već u tome poslu dugo vremena ali trebate pomoć da napravite jedan veći iskorak, stepenicu prema gore ovo savjetovanje će vam pomoći. 
 
Moji klijenti su studenti  kineziologije i sportskih fakulteta, polaznici različitih fitnes učilišta, fitnes i kondicijski treneri ali i vlasnici fitnes centara, teretana i funkcionalnih dvorana. Također neki od klijenata su i instruktori yoge, pilatesa te fizioterapeuti i kinezioterapeuti.
basic-gym-one-savjetovanje.jpg

Kako izgleda savjetovanje?

Nakon što pošaljete poruku dogovorimo se vezano uz termin kad vama i meni odgovara.  Savjetovanje radim telefonski (whats up, viber, skype) ili kako vam odgovara. 
 
Preporučujem da pripremite sva pitanja (napišete ih prije sastanka) te da  vam tijekom razgovora dam odgovore na pitanja te da odmah napravimo strategiju koje korak trebate poduzeti da ostvarite željene ciljeve.
 
Ti koraci mogu biti kratkoročni (što napraviti u sljedećih par mjeseci) ili dugoročni (što napraviti u sljedećih par godina).
Dobar trener treba što profesionalnije da pristupa klijentima u sportu i rekreaciji, da bi njihovi rezultati bili što bolji. Zato je neophodno dopunjati znanje kako iz metodologije treninga, izbora vježbi, komunikacije, organizacije treninga, programiranja treninga. Česti consulting sa Marinom mi je mnogo pomogao da podignem svoj posao na viši nivo, da pružim što kvalitetniju uslugu mojim klijentima, kao i da odaberem prave metode, vježbe i programe za njih, kako bi svi na efikasne načine došli do željenih rezultata. Toplo preporučujem svakom treneru consulting sa njim, zato što će te zasigurno izbjeći lutanje u svijetu fitnesa i kondicije, i uz Marinovu nesebičnu pomoć brzo dolazite do veće ljestvice u svom poslu. Marino je čovjek sa iskustvom i sa razlogom je bio proglašen za najboljeg trenera Hrvatske, njegovo ogromno iskustvo u radu sa vrhunskim sportistima može biti od pomoći baš i tebi, bilo da si početnik ili dugo gaziš stazama fitnesa.
Ivan Vuletić
Fitnes i kondicijski trener, Nikšić, Crna Gora
  • 45 minuta 69€ / 499 kn
  • 5 x 45 minuta 239€ / 1799 kn
  • 10 x 45 minuta 489€ / 3699 kn

Prijavi se sada i obavijestit ćemo te o slobodnim
terminima za savjetovanje!