СОВЕТУВАЊЕ За фитнес и кондициски тренери

Секој има
потреба од
МЕНТОР!

Стани поуспешен и оствари ги посакуваните цели со помош на вистинско водство, совети и поддршка!

Менторот ќе го скрати вашиот пат до успехот и ќе ве заштити од грешките и проблемите кои ве очекуваат

basic-gym-one-consulting.jpg

Ако пред 20 години го имав ова знаење, ќе ми требаа 5 години да ја средам мојата моментална работа, а исто така ќе ги избегнев стресовите, проблемите, деловните и финансиски потешкотии и ќе ги достигнев посакуваните цели многу порано.

Искуството е најважно. Ако отворав рибен ресторан, ќе одев кај човекот кој водел ваков ресторан, па дури и да пропаднал 5 пати, ќе можеше да ми даде совет што да правам, а што не. Ваквите совети се многу вредни затоа што ви заштедуваат пари, нерви и го забрзуваат вашиот напредок.

Некои од моите ментори за време на еден 30-минутен разговор ми дадоа таков совет и успеаја да ги решат моите прашања и дилеми, со што потоа можев со неверојатна брзина да го подигнам мојот фитнес бизнис на повисоко ниво. Освен тоа, ми дадоа елан во вистинско време, ме мотивираа и чувствував дека имам вистинска поддршка од нив. На крајот се покажа дека една од најважните работи за мене беше тоа што ги ангажирав. 

Сакам да ви ги пренесам овие работи и да ви дадам брзи и ефикасни одговори на ситуацијата во која се наоѓате и кои чекори треба да ги преземете за да напредувате.

Затоа решив да ви понудам консултантски услуги – советување.

ЗА КОГО Е МОЕТО
СОВЕТУВАЊЕ?

Небитно е дали штотуку започнувате со работа како фитнес или кондициски тренер и ви треба помош или сте дел од работата веќе подолго време, но ви треба помош за да направите голем чекор напред – ова советување ќе ви помогне.

Мои клиенти се студенти на кинезиологија и спортски факултети, посетители на разни фитнес школи, фитнес и кондициски тренери, но и сопственици на фитнес центри, спортски сали и функционални сали. Исто така, некои од клиентите се инструктори по јога, пилатес, како и физиотерапевти и кинезиотерапевти.

basic-gym-one-savjetovanje.jpg

КАКО ИЗГЛЕДА
СОВЕТУВАЊЕТО?

Откако ќе испратите порака, се договараме за термин кој ни одговара и вам и на мене. Советувањето го вршам телефонски (Whatsapp, Viber, Skype) или како вам ви одговара.

Препорачувам да ги подготвите сите прашања (напишете ги пред состанокот), за да ви дадам одговори на прашањата за време на разговорот и веднаш да создадеме стратегија за чекорите кои ќе треба да ги преземете за да ги постигнете посакуваните цели.

Овие чекори можат да бидат краткорочни (што да се направи во наредните неколку месеци) или долгорочни (што да се направи во наредните неколку години).

„Добриот тренер треба да им приоѓа на клиентите во спортот и рекреацијата што е можно попрофесионално, со цел нивните резултати да бидат подобри. Затоа е неопходно да се надополни знаењето во методологијата за тренинг, изборот на вежби, комуникацијата, организацијата на тренингот, програмирањето на тренингот. Честите советувања со Марино многу ми помогнаа да го кренам мојот бизнис на повисоко ниво, да им обезбедам поквалитетна услуга на моите клиенти, како и да ги изберам вистински методи, вежби и програми за нив, со што секој ќе може ефикасно да ги постигне посакуваните резултати. Топло му препорачувам на секој тренер да се консултира со него, бидејќи сигурно ќе избегнете скитање во светот на фитнесот и кондицијата, а со несебичната помош на Марино брзо ќе достигнете повисоко ниво во работата. Марино е човек со искуство и со причина беше прогласен за најдобар тренер во Хрватска, неговото огромно искуство во работата со врвни спортисти може да ти помогне токму и на тебе, без разлика дали си почетник или долго време чекориш по патеките на фитнесот.“
Иван Вулетиќ
фитнес и кондициски тренер, Никшиќ, Црна Гора
  • 45 минути 69 евра / 499 куни
  • 5 x 45 минути 239€ / 1799 куни
  • 10 x 45 минути 489€ / 3699 куни

Пријави се веднаш и ќе те известиме кога ќе
има слободни термини за советување!