Стани Онлајн фитнес тренер!

Пристапи кон
Онлајн
Фитнес
Академијата!

Стани препознатлив и баран тренер на интернет и оствари финансиска слобода!
online-fitness-trener.jpg

Кои се предностите на ТРЕНИРАЊЕТО ОНЛАЈН?

 • Локацијата не претставува ограничување. Може да работите со кој било клиент, каде било во светот
 • Поевтина е варијантата за клиентот од вежбањето со личен тренер во живо
 • Може да помогнете и примите повеќе клиенти отколку вежбањето во живо
 • Сами го креирате распоредот
 • Истовремено можат да ви дојдат повеќе клиенти
 • Кога еднаш ќе го распоредите составот, може да «палите» и «гасите» кога и да посакате
 • Со вистинскиот состав на тренингот голем дел од онлајн процесите можат да бидат автоматизирани

Што е ОНЛАЈН ТРЕНИРАЊЕ?

Онлајн тренирањето е нов и возбудлив начин да им го обезбедите на клиентите тоа што го сакаат, тоа што им треба без никакви ограничувања – како што е тренирањето  во теретана и воедно е поевтин начин во споредба со тренирањето од 1-1 во живо.

Онлајн тренингот може да ја спроведе секој и каде било, што значи дека нема ограничување во растојанието на тренерот или опремата што ја користи лицето кое вежба. Исто така, ОНЛАЈН ТРЕНЕРОТ може да обезбеди поддршка, мотивација и контрола на тренингот подобро отколку во живо.

Онлајн тренингот ќе ви овозможи КОНТРОЛА и СЛОБОДА. Можеби некои од вас ќе го земат тоа како дополнителен извор на приходи, можеби некои и само тоа ќе го прават. Она што е одлично е што вие КОНТРОЛИРАТЕ кога ќе работите и со кого, со што имате СЛОБОДА да правите други работи. Имате подобра распределба на вашето време.

Како да созададете успешна работа со ОНЛАЈН ТРЕНИНГ?

Голем број на ФИТНЕС И КОНДИЦИСКИ тренери сакаат да создадат добра работа со ТРЕНИРАЊЕ ОНЛАЈН. На тој начин, тие можат да имаат поголема слобода во однос на времето и значително зголемување на приходот, како и можност за работа во кое било време и каде било.

Сепак, за да не чекате предолго и да направите многу грешки, постои систем, начин на организирање на работата со ОНЛАЈН ТРЕНИНГОТ во однос на изборот на клиенти, разговорот со нив, планирањето и програмирањето на тренингот и сè друго што му овозможува на еден тренер да создаде успешна ОНЛАЈН РАБОТА.

Токму тоа е ЦЕЛТА на ова образование. Ако се придржувате кон сè што ќе научите во оваа едукација и редовно го применувате, тогаш УСПЕХОТ е загарантиран и само од ВАС зависи брзината со која ќе го постигнете и финансискиот приход што ќе го остварите.

Што ќе ве научам преку оваа ЕДУКАЦИЈА?

 • Како да дојдете до ОНЛАЈН КЛИЕНТИ
 • Како да направите вистинска ПОНУДА за клиентите
 • Како да направите вистински ПРАШАЛНИК за анализа на клиентите
 • Како да направите ДНЕВНО ВОДЕЊЕ НА ТРЕНИНГ
 • Како да ги ЗАДРЖИТЕ клиентите
 • Како да направите ПРОГРАМА ЗА ТРЕНИНГ која ќе му помогне на Вашиот клиент
 • Како да направите ПРОГРАМА ЗА ИСХРАНА која ќе му помогне на Вашиот КЛИЕНТ да се трансформира
 • Како да направите база на ВЕЖБИ која ќе ви помогне побрзо и поефикасно да ги комбинирате програмите за тренирање
 • Како да КОМУНИЦИРАТЕ со клиентот
 • Како да правите ИЗМЕНИ И КОРЕКЦИИ на програмата за тренирање
 • Како онлајн да работите со СПОРТИСТИ, РЕКРЕАТИВЦИ И СО ДЕЦА СПОРТИСТИ
 • Како да одредите ОПТИМАЛНА цена за Вашите услуги
 • Како да имате повеќе ВРЕМЕ за себе
 • Како да создадете ДОПОЛНИТЕЛЕН ИЗВОР НА ПРИХОДИ
 • Како да имате повеќе СЛОБОДА и да не зависите од одредени клиенти
 • Како да заработите додека сте на ПАТ или на ОДМОР

Како дополнително ќе Ви помогнам?

 • Ќе добиете готови прашалници за испраќање до клиенти
 • Готови програми за тренинг кои ќе ги остварат целите на вашите клиенти, без разлика дали се работи за рекреативец или спортист
 • Обрасци и методи за тестирање, мерење и тестирање на вашите клиенти
 • Обрасци и методи за успех на програмите за исхрана
 • Како да се спроведе ПРВИОТ разговор со клиентот
 • Ќе ги добиете и моите плејлисти со над 500 вежби што можете да ги користите
 • Ќе добиете многу други работи кои сè уште не сум ги покажал на никој, а функционираат
 • Ќе ве препорачам на моите клиенти
 • Ќе ви бидам на располагање НОН-СТОП за совет и помош ЕДНА ГОДИНА во врска со вашата ОНЛАЈН работа и редовно ќе добивате нови информации, совети и тренинзи, како и моја помош за вашата работа со вашите ОНЛАЈН клиенти!

Едукацијата трае ГОДИНА дена!

Цело време Ви стојам на располагање и Ви помагам!

Само по 2 недели од едукацијата ќе може да започнете работа со клиенти и притоа да заработувате!

Од што се состои
ОНЛАЈН ФИТНЕС АКАДЕМИЈАТА?

 1. Едукативен видео материјал (50 видеа)
 2. Затворени Фејсбук групи со повеќе од 50 објави во врска со ОНЛАЈН работење
 3. Скрипти
 4. Директни телефонски повици со мене
 5. Моја помош со планирање на целата ваша ОНЛАЈН работа
 6. ОНЛАЈН едукации
 7. Калкулатор за мерење и тестирање
 8. Испланирани програми за тренирање (над 100 готови програми кои се надополнуваат)
 9. Испланирани вежби
 10. Подготвени маркетинг алатки кои ќе овозможат квалитетно рекламирање
 11. Дополнителни детали кои ќе ви помогнат со работата
 12. Совети и упатства кои ќе ви донесат сигурен успех и профит доколку се придржувате кон нив

Што велат нашите членови?

Првпат слушнав за Марино во 2003-2004 година. Иако не се дружевме приватно на КИФ во Загреб, отсекогаш го следев на некаков начин (на маргините, тој беше поразличен, не знам како да ви опишам, имав некое чувство). Тој беше еден од најдобрите студенти и имаше голем авторитет на целиот факултет во однос на своето знаење и начин на размислување. Како што секој си создава своја приказна во животот и работата, нашите патеки се разделија. Но, благодарение на социјалните мрежи, во 2017 година ја сторив една од најдобрите работи во мојот живот. Приказната е следна: како што го следев Марино, видов на Фејсбук дека започнува со сертификација на Basic PRO Coach - знаев дека ќе ги купам неговото искуство и знаење кое ги има над 20 години во малку поинаква околина отколку во формално образование, кое исто така е беспрекорно. И мојата прва мисла беше (ако сакам да бидам подобар, мора да се окружувам со подобри од себеси). Марино е еден од најдобрите и најискусните тренери на Балканот. Сега доаѓам до клучната работа за сите ТРЕНЕРИ. По сертификацијата, отидов една година на пракса во теретаната Basic Gym One на Марино (за да го усовршам наученото, си реков: „Ќе станеш еден од најдобрите во тоа што го правиш“). Да ја скратам долгата приказна, не можев да верувам како системот за тренирање Basic Training for Life влијае врз моите способности и способностите на моите клиенти со кои работам индивидуално и полу-индивидуално во Загреб. Потоа станав член на неговата група за ЧЛЕНСТВО. Како шлаг на тортата, во 2020 година ја завршив и ОНЛАЈН ФИТНЕС АКАДЕМИЈАТА (а тоа е за едно повисоко ниво - носи непроценливи лекции, содржини, структура, состав). Секако ја препорачувам!
Кристиан Амстронг
кинезиолог, основач на порталот BudiFit и тренер на повеќе од 1.000 задоволни клиенти во последните 13 години
Цел живот сум во спортот и преку него научив какви вредности нѝ нуди. Откако завршив на Факултетот за кинезиологија, решив да му се посветам на фитнесот. Иако добив многу информации преку школувањето и понатаму барав и учев. Поминав низ многу обуки и семинари. Секој од нив носеше своја тежина со која го градев своето знаење, но и моето искуство. Една од обуките која особено би ја истакнал е ОНЛАЈН ФИТНЕС АКАДЕМИЈАТА. Преку неа научив и разбрав како работи виртуелната форма на фитнес-индустријата и какви придобивки нуди. Од тоа како да се пронајде идеалниот клиент, каков вид услуга да се избере, до тоа како да се пласира таа услуга и да има резултати кои вреди да се споменат. Ова не е обична академија каде што добивате само зборови на хартија, туку добивате огромна количина алатки, совети и што е најважно - постојана поддршка, што е од непроценлива важност за овој бизнис. Марино е секогаш тука за нас. Само прашај! Ако сакаш да растеш и да напредуваш секој ден, мислам дека оваа едукација е е најдоброто што можеш да го вложиш во себе. Со голем експерт и мотиватор успехот е загарантиран!
Матеј Паунов
сопственик на „Покрени се“, Старо Петрово Село, Хрватска
Толку одличен тренер со огромно знаење, но и еден од ретките кој несебично го споделува своето знаење. Секогаш наоѓа време за совет, помош и мотивација секогаш кога ќе заглавиме. Затоа без двоумење ја препорачувам соработката со Марино како ментор, како тренер и како колега. Стапете во контакт со него.
Сњежана Панњкрет
сопственик на фитнес центарот Jump In, Загреб, Хрватска
Би сакал да му се заблагодарам на Марино за соработката преку Онлајн Фитнес Академијата од причина што ми помогна да го подобрам мојот бизнис. Едноставна, достапна, професионална личност која ќе ви биде од голема помош со своето знаење и искуство, како што ми е и на мене.
Здравко Солдо
фитнес тренер, Виена, Австрија

Пријави се сега и ќе те известиме како да пристапиш кон
ОНЛАЈН ФИТНЕС АКАДЕМИЈАТА!