Online Endurance Trening

Nauči pravilno
TRČATI u
90 dana!

Trči efikasnije i brže te imaj sve isplanirano.
Istrči utrku koju želiš!

Zašto je bitno
pravilno trčati?

Bez obzira da li si početnik u trčanju ili si napredni trkač s puno utrka u nogama pravilna tehnika će ti omogućiti da trčiš ekonomičnije, efikasnije, brže te da smanjiš mogućnost povrede.

Postoje vježbe kroz koje se može jako brzo naučiti pravilno trčati. Također kroz analizu vašeg trčanja naš trener će uočiti koje greške radite i kako da ih ispravite.

Puno jednostavnije je naučiti pravilno trčati nego što mislite.

basic-gym-one-pravilno-trčanje-endurance.jpg

Za koga je namijenjen Online ENDURANCE trening?

Naš program je namijenjen svim s rekreativcima koji tek kreću sa redovitim trčanjem i želja im je istrčati svoju prvu utrku ali je ujedno i namijenjen naprednim rekreativcima koji već imaju mnogo utrka u nogama te žele poboljšati svoje rezultate i pripremiti se kvalitetno za nadolazeće utrke.

basic-gym-one-pravilno-trčanje-endurance.jpg

Kako izgleda Online
ENDURANCE trening?

Online ENDURANCE trening se sastoji od vježbi (škola trčanja, škola skokova) koje će vam pomoći da naučite i usavršite svoju tehniku trčanja.

Zatim ćete dobiti pravilno zagrijavanje za svoj trening trčanja te tjedni i mjesečni raspored u kojem imate pravilno doziranu kilometražu, serije, ponavljanja i ukupni volumen treninga.

Uz to ćete dobiti treninge jakosti, snage i mišićne izdržljivosti koji će vam pomoći da poboljšate sve što je potrebno da bi napredovali u svojem trčanju.

Još su uključene i posebne vježbe za trčanje.

Najbitnija stvar je što cijelo vrijeme imate na raspolaganju trenera koji će vam dati odgovore na sva vaša pitanja i posložiti sav raspored i treninge.

Prijavi se sada i kontaktirati ćemo te!