MEMBERSHIP za fitness, sport i rekreaciju​

PRISTUPITE
MEMBERSHIPU

u kojem ćete dobiti kvalitetne savjete, objašnjenja vježbi, gotove treninge, te odgovore na vaša pitanja!

Membership kondicija

Ako ste FITNESS ili KONDICIJSKI trener tada znanje i iskustvo koje posjedujete čini razlika da li ćete imati više ili manje klijenata te da li ćete s njima raditi napredak. U ovom MEMBERSHIPU ćete dobiti takve informacije na brz način.

Membership rekreacija

Ako ste REKREATIVAC ili SPORTAŠ i želite informaciju kako da sebe trenirate, kako da napredujete a zbunjeni ste mnogim informacijama koje se objavljuju na internetu tada je ovaj MEMBERSHIP pravo rješenje za vas. U njemu ćete pronaći odgovore na pitanja koja vas muče i redovito ćete dobivati nove informacije kako da poboljšate svoj trening.

Kako vam membership
može pomoći?

  • VJEŽBE – se dijele na SPORT i REKREACIJU
  • TRENINZI – se dijele na SPORT i REKREACIJU
  • OSTALI MATERIJALI – tu se nalaze velik broj materijala vezano uz trening, prehranu za sport i rekreaciju koje možete skinuti i koristiti.
  • FACEBOOK GRUPA – automatski postajete član facebook grupe u kojoj ima još velik broj materijala za sport i rekreaciju te odgovori na mnoga pitanja svih članova.

Sve unutar MEMBERSHIPA je plod mog 20 godišnjeg rada u fitness i sportu kao fitness i kondicijski trener, predavač, profesor, vlasnik dvorane te kroz moju suradnju sa vrhunskim svjetskim stručnjacima iz područja.

Dojmovi nekih fitness i kondicijskih trenera koji su članovi MEMBERSHIPA s doživotnom članarinom:

Mislim da ne treba puno pričati o znanju, kvaliteti i iskustvu Marina Bašića te o njegovoj predanosti svome poslu i kvalitetnim idejama koje su u skladu s najnovijim tehnologijama treninga, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima. Membership program je jedna zaokružena priča i mjesto koje je namijenjeno svim trenerima koji žele svoj posao i znanje podići na jedan novi nivo, neovisno u kojem području djeluju. Program je pun sadržaja koji se može koristiti u kondicijskoj pripremi sportaša, učenju pojedine tehnike (od bodyweighta do pojedinih rekvizita), prevenciji i rehabilitaciji, zatim planovi i programi za razvoj različitih sposobnosti te primjeri treninga za sportaše i rekreativce za različite sportove koji su podijeljeni prema stanju u kojemu se isti nalaze. Program se redovno puni novim sadržajima koji su detaljno i kvalitetno objašnjeni i lako primjenjivi. Program bih preporučio svim trenerima, bilo da su na početku svoje karijere ili s dugim nizom godina iskustva jer mentorstvo Marina Bašića i Membership program nešto što se teško može objasniti, ali onoga trenutka kada krenete u suradnju, shvatite kvalitetu i nivo podrške koju imate i što dobivate s njim!
Matej Paunov
fitness centar „Pokreni se“, Staro Petrovo Selo
Marinov membership je jedna od najboljih stvari koji ako želite rasti kao trener, morate imati. Jako sam zadovoljan jer mi je dao pregršt odličnih informacija za kondicijske i fitness treninge za moje sportaše i rekreativce. Uključuje jako puno video treninga, jako puno alata s kojim možete svoje treninge podignuti na jedan veći nivo i vježbi koji se ne mogu naći na internetu. Ako želite biti najbolji morate učiti od najboljih stoga svima jako preporučam ulaganje u membership ako želite biti kompletan, dobro informiran trener i nemojte prepustiti ovakvu priliku da učite od najboljih.
Darko Pirc
Cross Sport Delnice
Marinov membership je odličan izbor za svakog trenera, fitness ili kondicijskog. Meni je pomogao u radu sa sportašima, nove i provjerene vježbe i stvari koje sam uvodio u programe su se pokazale izvrsnim, a sa suradnicima smo podigli kvalitetu treninga i kod rekreativaca. Svi imamo period ili klijenta gdje nam treba nešto drugačije i novo kako bi pružili kvalitetu, tu je membership meni pomogao mnogo puta,pogotovo kod sportaša. Svakako preporučam da si trener koji želi pružiti više kvalitete uzme membership kod Marina jer kao i sve što radi ovo funkcionira i zaista pomaže.
Bojan Marčić
Fit Beat Kastav

CIJENA

  • Mjesečno 29€
  • Godišnje 290€
  • Doživotno 499€

Prijavi se sada i obavijestit ćemo te kako
kako da pristupiš MEMBERSHIPU