ЧЛЕНСТВО за ФИТНЕС, СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА

ПРИСТАПЕТЕ ГО
ЧЛЕНСТВОТО!

во кој што ќе добиете квалитетни совети, објаснување на вежбите, готови тренинзи, како и одговори на вашите прашања!

Членство - фитнес

Ако сте ФИТНЕС или КОНДИЦИСКИ тренер, тогаш знаењето и искуството што го поседувате ја прават разликата дали ќе имате повеќе или помалку клиенти и дали ќе напредувате со нив. Во ова ЧЛЕНСТВО ќе добиете такви информации на брз начин.

Членство - рекреација

Ако сте РЕКРЕАТИВЕЦ или СПОРТИСТ и сакате информации за тоа како да тренирате и да напредувате, но ве збунуваат многуте информации кои се објавуваат на интернет, тогаш ова ЧЛЕНСТВО е вистинското решение за вас. Во него ќе најдете одговори на сите прашања кои ве мачат и редовно ќе добивате нови информации за тоа како да си го подобрите тренингот.

Како може членството
да ви помогне?

  • ВЕЖБИ – се делат на СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА
  • ТРЕНИНЗИ – се делат на СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА
  • ДОПОЛНИТЕЛНИ МАТЕРИЈАЛИ – тука се наоѓаат голем број на материјали во врска со тренинзи, режим на исхрана за спорт и рекрација кои може да ги преземете и користите.
  • ФЕЈСБУК ГРУПА  – автоматски станувате член на Фејсбук група во која има уште поголем број на материјали за спорт и рекреација, како и одговори на многу прашање од членовите.

Сѐ во рамките на ЧЛЕНСТВОТО е плод на моето 20-годишно работење во сферата на фитнесот и спортот како фитнес и кондициски тренер, предавач, професор, сопственик на сала за вежбање, како и соработката со врвни светски експерти од ова подрачје.

Впечатоците на некои фитнес и кондициски тренери кои се членови на програмата за ЧЛЕНСТВО и кои земале доживотна членарина:

Мислам дека не треба многу да се зборува за знаењето, квалитетот и искуството на Маринo Башиќ, но и за неговата посветеност кон работата и квалитетните идеи кои се во согласност со најновите технологии за тренирање, без разлика дали се работи за спортисти или за рекреативци. Програмата за членство е целосна приказна и место кое е наменето за сите тренери кои сакаат да ја подигнат својата работа и знаење на ново ниво, независно од сферата во која работат. Програмата е полна со содржина што може да се користи во кондициска подготовка на спортисти, учење на одредени техники (од вежби за користење на тежина на телото до индивидуални реквизити), превенција и рехабилитација, планови и програми за развој на разни вештини и примери на тренинг за спортисти и рекреативци за различни спортови кои се поделени според состојбата во која се наоѓаат. Програмата редовно се полни со нови содржини кои се детално и квалитетно објаснети и лесно се применуваат. Програмата би им ја препорачал на сите тренери, без разлика дали се на почеток од кариерата или со долгогодишно искуство, бидејќи менторството на Маринo Башиќ и програмата за Членство е нешто што е тешко да се објасни, но од оној момент кога ќе започнете да работите заедно, ќе ги разберете квалитетот и нивото на поддршка која ја имате и што добивате со тоа!
Матеј Паунов
фитнес центар „Покрени се“, Старо Петрово Село
Програмата за членство на Маринo е една од најдобрите работи која мора да ја имате ако сакате да се развивате како тренер. Многу сум задоволен затоа што ми даде премногу одлични информации за кондициски и фитнес тренинзи за моите спортисти и рекреативци. Вклучува многу видео тренинзи, многу алатки со кои можете да ги подигнете тренинзите на повисоко ниво и вежби кои не можат да се најдат на интернет. Ако сакате да бидете најдобри, мора да научите од најдобрите и затоа препорачувам да инвестирате во членството доколку сакате да бидете комплетен, добро информиран тренер и не пропуштајте ја оваа можност да научите од најдобрите.
Дарко Пирц
Cross Sport Delnice
Членството на Маринo е одличен избор за секој тренер, фитнес или кондициски. Тој ми помогна во работата со спортисти. Новите и докажани вежби, како и работите што ги воведов во програмите се покажаа како одлични, а со нашите соработници го подигнавме квалитетот на тренингот и кај рекреативците. Сите имаме период или клиент каде нѝ треба нешто поразлично и ново за да обезбедиме квалитет и тука членството ми помогна многу пати, особено кај спортистите. Дефинитивно препорачувам за тренер кој сака да понуди повеќе квалитет, да земе членство кај Марин, бидејќи како и сè што прави - ова функционира и навистина помага.
Бојан Марчиќ
Fit Beat Kastav

Цена

  • Месечно 29€
  • Годишно 290€
  • Доживотно 499€

Пријави се веднаш и ќе те известиме
како да пристапиш кон ЧЛЕНСТВОТО!