Pristupite KETTLEBELL seminaru!

Nauči sve o
Kettlebellu!

Nauči sve o rekvizitu koji je potreban svakom REKREATIVCU i SPORTAŠU!

Promjeni svoje tijelo
i svoje sposobnosti!

Svaka dvorana ili teretana u današnje vrijeme ima KETTLEBELL. Mnogi SPORTAŠI i REKREATIVCI ga efikasno koriste u svom treningu!
 
Također mnogi FITNESS i KONDICIJSKI treneri u svojim grupnim i individualnim treninzima koriste prednosti koje pruža ovaj rekvizit!
 

Da bi treninzi s KETTLEBELLOM bili efikasni, sigurni i zanimljivi potrebno je dobro poznavati metodiku učenja pojedinih vježbi, različite varijante vježbi te protokole koji se mogu raditi sa svrhom postizanja željenih ciljeva!

Tko može sudjelovati?

Seminar je namijenjen svim fitness i kondicijskim trenerima koji žele naučiti rad s KETTLEBELLOM za rad sa svojim klijentima te sportašima i rekreativcima koji žele naučiti vježbati s kettlebellom da bi ga mogli koristiti u svom  treningu!

Što dobivate?

Pristupom ONLINE seminaru dobivate preko 100 video vježbi u kojima je objašnjena metodika te različite varijante vježbi s kettlebellom. Uz to dobivate stručnu pomoć  vezanu uz ispravljanje i poboljšanje vaše tehnike izvođenja te savjete za primjenu u kondicijskom i fitness treningu.
Uz ONLINE seminar dobivate GRATIS seminar UŽIVO o čijem terminu ćete biti obaviješteni.

Koji je cilj seminara?

Cilj seminara je da pomognemo svima koji žele naučiti trenirati i vježbati s kettlebellom te ga primjenjivati u svom treningu ili u treningu sa svojim klijentima. U današnje vrijeme imamo puno ograničenja sa vremenom ili su nam nedostupni centri u kojima možemo naučiti različite tehnologije treninga.

Zbog toga ovaj seminar ima ONLINE verziju i održavanje UŽIVO. To omogućuje svakome da ne čeka nego da može početi odmah sa edukacijom i učenjem a samim time i napretkom. Da bi bili uspješan fitness ili kondicijski trener ovo je rekvizit čiju upotrebu, metode i protokole morate znati.

Sadržaj seminara:
Kettlebell trening u
sportu i rekreaciji

  1. Uvod
  2. Istraživanja o treningu s girjama
  3. Prednosti korištenja kettlebella
  4. Upute za vježbanje s kettlebellom
  5. Vježbe s kettlebellsima
  6. Programi treninga s kettlebellom
  7. Treninzi s kettlebellom
  8. Ostali materijali
  9. Literatura

Već nekoliko godina u radu sa svojim klijentima na individualnim i grupnim treninzima koristim kettlebelle. Prošao sam nekoliko edukacija i seminara na temu kettlebella, međutim tek na kettlebell seminaru Marina Bašića naučio sam kompletnu metodiku vježbanja sa kettlebellima i kako vježbača na najbrži i najlakši način naučiti pravilnu tehniku izvođenja osnovnih vježbi sa kettlebellima. Pored toga seminar nudi ogromnu bazu vježbi sa kettlebellima, primjera treninga i načina kako učiniti trening zanimljivijim ne samo za rekreativce već i za profesionalne sportaše. Definitivno jedan od seminara koji bih preporučio svim trenerima ukoliko žele savladati vježbanje sa kettlebellima i naučiti kako prenijeti stečeno znanje na svoje vježbače.
Anel Ramić
Fitness trener, Strong Life Fitness, Sarajevo
  • Cijena seminara 197€

Prijavi se sada i obavijestit ćemo te kako da pristupiš
ONLINE seminaru te kada je termin seminara UŽIVO!