Pristopite KETTLEBELL seminarju!

Nauči vse o
Kettlebellu!

Nauči se vse o rekvizitu, ki ga potrebuje vsak REKREATIVNI in PROFESIONALNI ŠPORTNIK

Spremeni svoje telo
in svoje sposobnosti!

Kettlebell uteži dandanes premore vsaka dvorana ali telovadnica. Številni PROFESIONALNI in REKREATIVNI ŠPORTNIKI jih učinkovito uporabljajo pri svojem treningu.

Tudi številni FITNES in KONDICIJSKI trenerji pri vodenju skupinskih in individualnih treningov izkoriščanjo prednosti tega rekvizita!

Za učinkovite, varne in zanimive treninge s KETTLEBELL utežmi je treba dobro poznati metodiko učenja posameznih vaj, različne oblike vadbe ter načine, kako se jih izvaja. Vse z namenom doseganja želenih ciljev!

Za vse našteto je pravi odgovor KETTLEBELL seminar!

Kdo lahko sodeluje?

Seminar je namenjen vsem fitnes in kondicijskim trenerjem, ki  se želijo naučiti, kako kettlebell uteži uporabljati pri delu s strankami, ter športnikom in rekreativcem, ki  se želijo naučiti vadbe s kettlebell utežmi, da bi  jih lahko uporabljali na svojem treningu

Kaj dobite?

Z udeležbo na ONLINE seminarju prejmete  več kot 100 video posnetkov vaj , v katerih je prikazana metodika in  številne različice vadbe s kettlebell utežmi  Obenem vam  nudimo strokovno pomoč za korekcijo in izboljšanje vaše tehnike dviganja uteži ter nasvete za uporabo na kondicijskem in fitnes treningu. Ob  prijavi na ONLINE seminar, prejmete GRATIS seminar V ŽIVO. O terminu slednjega vas bomo pravočasno obvestili

Kaj je cilj seminarja?

Cilj seminarja je pomagati vsem, ki se želijo naučiti izvajati treninge in trenirati s kettlebell utežmi ter jih vključiti v svoj trening ali v trening svojih strank.

Ker je dandanes veliko pomanjkanje časa in ker so centri, v katerih bi se lahko naučili novih oblik treniranja nedostopni, ponujamo seminar tako ONLINE kot V ŽIVO. S tem je vsakomur omogočeno, da se začne učiti in usposabljati takoj ter s tem tudi takoj napredovati. Da bi bili uspešen fitnes ali kondicijski trener, morate poznati uporabo, metodologijo in protokole tega rekvizita.

Seminar vključuje:
Kettlebell trening za profesionalne in rekreativne športnike

  1. Uvod
  2. Raziskave o vadbi z utežmi
  3. Prednosti uporabe kettlebell uteži
  4. Navodila za vadbo s kettlebell utežmi
  5. Vaje s kettlebell utežmi
  6. Programi treningov s kettlebell utežmi
  7. Treningi s kettlebell utežmi
  8. Ostalo gradivo
  9. Literatura
Kettlebell že več let uporabljam pri delu s svojimi strankami tako na individualnih kot na skupinskih treningih. Udeležil sem se več usposabljanj in seminarjev o uporabi kettlebell uteži, ampak šele na kettlebell seminarju Marina Bašića sem se naučil celovito metodologijo vadbe s kettlebell utežmi in kako stranko najhitreje in najlažje naučiti pravilne tehnike izvajanja osnovnih vaj. Poleg tega seminar ponuja ogromno bazo vaj s kettleball utežmi, primerov treningov in načinov, kako trening narediti zanimiv ne samo za rekreativne, ampak tudi za profesionalne športnike. Zagotovo je to eden od seminarjev, ki bi ga priporočal vsem trenerjem, če želijo obvladati vadbo s kettlebell utežmi in se naučiti, kako pridobljeno znanje prenesti na svoje stranke.
Anel Ramić
Fitness trener, Strong Life Fitness, Sarajevo

Prijavite se zdaj!

Poslali Vam bomo informacijo za ONLINE seminar
in termin seminarja V ŽIVO!