Funkcionalni Bodybuilding

Funkcionalni Bodybuilding

Seminar o vježbama s utezima, sustavima treninga s utezima i primjeni bodybuilding tehnologije treninga za rekreativce i sportaše

Saznajte sve o treningu u TERETANI, naučite preko 500 vježbi, preko 50 sustava treninga s utezima te kako posložiti program treninga za cijelu godinu za različite vrste klijenata

Zašto seminar Funkcionalni Bodybuilding?

S kojim god ciljem trenirali i o bilo kojoj osobi da se radi, teško da možete zaobići klasični trening u teretani. Fitnes centri su svuda dostupni a mnogi ljudi imaju i teretane kod kuće. Osim toga trening s utezima vas može jako brzo dovesti do ciljeva poput povećanje mišićne mase, smanjenja potkožnog masnog tkiva, definicije i oblikovanja mišića te povećanje jakosti i snage.

Međutim da bi trening s utezima bio efikasan morate znati pravilno izvoditi svaku vježbu, imati načine kako metodički sebe ili drugoga naučiti izvoditi vježbu, poznavati varijante pojedinih vježbi, sustave treninga poput super – serija i sl. koje će vam omogućiti veću efikasnost treninga i postizanje željenih ciljeva. Također sve to treba uklopiti u pojedine cikluse i raspodijeliti tijekom godine u odnosu na osobu koja vježba a on ili ona mogu biti početnik ili napredni vježbač.

Puno vježbi i varijanti vježbi možda nisi prije izvodio a jako su efikasne. Uz vježbe je potrebno imati i znanje o pravilnom disanju prilikom izvođenja vježbi, asistenciji, zagrijavanju te prilagođavanju vježbi, treninga i sustava pojedinoj osobi. Zbog toga je za svakog fitnes i kondicijskog trenera jako bitno da puno znaju o treningu u teretani i korištenju različitih bodybuilding tehnologija.

Što obuhvaća seminar?

Seminar se sastoji od seminara UŽIVO, ONLINE seminara, zatvorene FB grupe i prakse u Basic Gym One. Dobijete sve (koristite što želite i ništa nije vremenski ograničeno).

Sadržaj seminara je sljedeći:

 1. Analiza i objašnjenje svih vježbi podijeljenih po mišićnim grupama i vrsti
 2. Varijante i modifikacije svih vježbi
 3. Disanje, asistencija, metodika učenja pojedinih vježbi
 4. Sustavi treninga s utezima
 5. Programi treninga podijeljeni po ciljevima i vremenski
 6. Periodizacija treninga s utezima
 7. Primjena za individualne treninge, grupne treninge i kondicijske treninge
 8. Neobična dizanja, vježbe s utezima uz pomoć elastične trake, utega
 9. Formulari za računanje 1 RM i ostalih opterećenja
 10. Dijagnostika i testiranje za trening u teretani

Kome je namijenjen seminar Funkcionalni Bodybuilding?

Seminar je namijenjen:

 1. FITNES I KONDICIJSKIM TRENERIMA koji provode ovakve vježbe i treninge sa svojim klijentima
 2. Studentima KINEZIOLOŠKIH i SPORTSKIH fakulteta, polaznici fitnes i sportskih učilišta koji kreću sa radom u struci
 3. FIZIOTERAPEUTIMA koji u rehabilitaciji pacijenata mogu uspješno koristiti ove metode i vježbe
 4. SPORTAŠIMA koje zanima kako da nauče sve vježbe i sustave treninga
 5. REKREATIVCIMA koji žele povećati svoje znanje i poboljšati kvalitetu svojih treninga

Ne čekajte više, prijavite se za naš seminar o funkcionalnom bodybuildingu jer trening s utezima, trening u fitnes centrima i teretanama nikada neće izumrijeti te znanje o tome morate imati ako želite dati kvalitetnu uslugu svojim klijentima!

Prijavi se sada i obavijestit ćemo te kako da pristupiš ONLINE seminaru "Funkcionalni Bodybuilding" te kada je termin seminara UŽIVO!