Pristupite FITBALL seminaru!

Nauči sve
o Fitballu!

Fitball je odličan rekvizit za rekreativce i sportaše pogotovo za vježbe trupa

Fitball je dostupan i jeftin rekvizit koji možete efikasno
koristiti u grupnim i individualnim treninzima!

Iako većina vježbača i trenera koristi samo neke vježbe postoje velike mogućnosti korištenja ovog rekvizita u rekreaciji, kondiciji, rehabilitaciji i prevenciji!
 
Također se efikasno može koristiti u grupnim treninzima!
 

Da ne morate tražiti vježbe te ih slagati po pokretima, mišićnim grupama te ciljevima vježbama sve to je napravljeno za vas u ovom seminaru!

fitball-seminar.jpg

Tko može sudjelovati?

Seminar je namijenjen svim fitness i kondicijskim trenerima koji žele naučiti vježbe s fitballom za rad sa svojim klijentima te sportašima i rekreativcima koji žele koristiti fitballl u svom  treningu!

Kaj dobite?

Z udeležbo na ONLINE seminarju prejmete  več kot 100 video posnetkov vaj , v katerih so vaje pojasnjene in prikazane. Obenem vam  nudimo strokovno pomoč za korekcijo in izboljšanje vaše tehnike izvajanja vaj ter nasvete za  uporabo na kondicijskem in fitnes treningu. Ob  prijavi na ONLINE seminar, prejmete GRATIS seminar V ŽIVO. O terminu slednjega vas bomo pravočasno obvestili.

fitball-trening-marino-basic.jpg

Koji je cilj seminara?

Cilj seminara je da pomognemo svima koji žele naučiti trenirati i vježbati s fitballom te ga primjenjivati u svom treningu ili u treningu sa svojim klijentima. U današnje vrijeme imamo puno ograničenja sa vremenom ili su nam nedostupni centri u kojima možemo naučiti različite tehnologije treninga.

Zbog toga ovaj seminar ima ONLINE verziju i održavanje UŽIVO. To omogućuje svakome da ne čeka nego da može početi odmah sa edukacijom i učenjem a samim time i napretkom. Da bi bili uspješan fitness ili kondicijski trener ovo je rekvizit čiju upotrebu, metode i protokole morate znati.

Sadržaj seminara:
Fitball trening u
sportu i rekreaciji

  1. Povijest fitball-a
  2. Prednosti vježbanja sa švicarskom loptom
  3. Odabir veličine švicarske lopte
  4. Metode progresije
  5. Dodatne upute
  6. Izvođenje vježbi
  7. Programi treninga
  8. Literatura
  9. Praktični ispit
Jedan rekvizit koji nisam previše koristio u svojoj dvorani je fitball. Znao sam neke vježbe s njom, ali nakon seminara kojeg sam odradio online kod mog mentora Marina Bašića naučio sam vježbe koje su prilagođene za rekreativce. Rekreativci su odmah prihvatili trenirati jer im omogućuje, da skoro sve vježbe koje su prije radili vlastitim tijelom, sad mogu i na fit ballu. Prednost vježbanja je povećanje stabilnosti, ravnoteže kad se radi na lopti. Seminar želim preporučiti svima koji žele napredovati u svom poslu, jer će na taj način povećati kvalitetu treninga i uvesti novitete u svakodnevnom treningu.
Lino Miani
Online fitness trener za žene
  • Cijena seminara 197€

Prijavi se sada i obavijestit ćemo te kako da pristupiš
ONLINE seminaru te kada je termin seminara UŽIVO!