Seminar: FITBALL

Nauči vse
o Fitballu!

Fitball je odličen rekvizit za rekreativne in profesionalne športnike, predvsem za vaje trupa

Fitball je dostopen in poceni rekvizit primeren za učinkovito uporabo na skupinskih in individualnih treningih!

Čeprav se večina športnikov in trenerjev poslužuje samo nekaterih vaj, je s tem rekvizitom mogoče vaje izvajati pri rekreaciji, kondicijskih treningih, rehabilitaciji in preventivi.

Učinkovita je tudi njegova uporaba pri skupinskih treningih!

Da vam ni treba iskati vaje ter jih sestavljati glede na gibe, mišične skupine in njihov namen, je vse to na tem seminarju narejeno za vas!

fitball-seminar.jpg

Kdo lahko sodeluje?

Seminar je namenjen vsem fitnes in kondicijskim trenerjem, ki  se želijo naučiti, kako fitball uporabiti pri delu s svojimi strankami ter profesionalnim in rekreativnim športnikom, ki želijo fitball uporabiti na svojem treningu!

Kaj dobite?

Z udeležbo na ONLINE seminarju prejmete  več kot 100 video posnetkov vaj , v katerih so vaje pojasnjene in prikazane. Obenem vam  nudimo strokovno pomoč za korekcijo in izboljšanje vaše tehnike izvajanja vaj ter nasvete za  uporabo na kondicijskem in fitnes treningu. Ob  prijavi na ONLINE seminar, prejmete GRATIS seminar V ŽIVO. O terminu slednjega vas bomo pravočasno obvestili.

fitball-trening-marino-basic.jpg

Kaj je cilj seminarja?

Cilj seminarja je pomagati vsem, ki se želijo naučiti izvajati trening in vaje s fitballom ter ta rekvizit vključiti v svoj trening ali v trening svojih strank.

Ker je dandanes veliko pomanjkanje časa in ker so centri, v katerih bi se lahko naučili novih oblik treniranja nedostopni, ponujamo seminar tako ONLINE kot V ŽIVO. S tem je vsakomur omogočeno, da se začne učiti in usposabljati takoj ter s tem tudi takoj napredovati. Če želite biti uspešen fitnes ali kondicijski trener, morate poznati uporabo, metodiko in pravilno rabo tega rekvizita.

Seminar vključuje:
Fitball treningi za profesionalne in rekreativne športnike

  1. Zgodovina Fitball-a
  2. Prednosti vadbe s švicarsko žogo
  3. Izbira velikosti švicarske žoge
  4. Metode napredovanja
  5. Dodatna navodila
  6. Izvajanje vaj
  7. Programi treningov
  8. Literatura
  9. Praktični izpit
Rekvizit, ki ga v svoji dvorani nisem pogosto uporabljal je fitball. Poznal sem nekaj vaj s to žogo, po online seminarju s svojim mentorjem Marinom Bašićem pa sem se naučil cel spekter vaj prilagojenih rekreativnim športnikom. Rekreativni športniki so se takoj navdušili, saj jim fitball omogoča, da skoraj vse vaje, ki so jih prej delali z lastnim telesom, zdaj izvajajo tudi na fitballu. Prednost take vadbe na žogi je povečanje stabilnosti in ravnotežja. Seminar priporočam vsem, ki želijo napredovati v svojem poslu, saj bodo z udeležbo na njem izboljšali kakovost treningov in v vsakodnevno delo uvedli novost.
Lino Miani
Online fitness trener za ženske

Prijavite se zdaj!

Poslali Vam bomo informacijo za ONLINE seminar
in termin seminarja V ŽIVO!