Facebook grupa "Mršavljenje i oblikovanje
tijela - savjeti Marina Bašića"

Besplatna grupa o vježbanju, zdravoj prehrani i dovođenju u IDEALNU formu!

Mnogi od vas žele započeti s treningom i vježbanjem a ne znaju kako. Često ste zbunjeni sa puno informacija o treningu i prehrani na internetu a ne znate koje su točne i koje će vam pomoći. S druge strane neki od vas treniraju već dugo vremena a ne postižu rezultate koje žele.

Nešto bi trebali promijeniti a niste sigurni. Možda niste niti u jednoj od dvije grupe, možda ste u dobroj formi ali želite biti još bolji i još više napredovati. Za sve vas je tada rješenje ova grupa u kojoj ćete pronaći provjerene, točne i kroz iskustvo isprobane metode treninga i prehrane!

Za koga je namijenjena ova FB grupa?

Ova grupa je namijenjena svim muškarcima i ženama bez obzira na godine a koji žele dobiti informacije o treningu, vježbanju, mršavljenju, oblikovanju tijela, prehrani, dodacima prehrani, motivaciji i mnogim drugim stvarima koje će im pomoći da izgleda i osjećaju se bolje!

Što se nalazi u ovoj FB grupi?

Unutar grupe možete pronaći velik broj tekstova, videa, LIVE predavanja od mene i mojih suradnika (nutricionista, fizioterapeuta, psihologa) koji će vam dati puno savjeta i smjernica za bolji i produktivniji život. Uz to imate moju podršku koju vam dajem kroz odgovore na sva vaša pitanja koja postavite. Pristupom u grupu također dobivate besplatni priručnik o vježbanju s vlastitim tijelom te savjetima o prehrani.

Kako da pristupim ovoj FB grupi?

Kliknite na link i automatski ću primiti vaš zahtjev i odobriti vaš ulazak u grupu.

Na ulazu u grupu ako želite možete odgovoriti na 3 pitanja vezana uz vaše ciljeve kroz vježbanje i prehranu. Na taj način dobijem više informacija o temama i sadržaju o kojima trebam pisati.