Facebook grupa "Kondicijska
prirpema - savjeti Marina Bašića"

Besplatna grupa o kondicijskoj pripremi sportaša!

Kroz svojih 20 godina rada kao kondicijski trener provodio sam treninge sa mnogim sportašima i sportskim klubovima iz različitih sportova. Također i danas zajedno sa svojim trenerima u Basic Gym One dvorani bavim time. Kroz ovo grupu želim prenijeti svoja teoretska i praktična iskustva svim članovima grupe.

Za koga je namijenjena ova FB grupa?

Ova grupa je namijenjena svim sportašima ali i roditeljima mladih sportaša. Također puno koristi mogu imati kondicijski treneri te studenti kineziologije, sportskih fakulteta i fitnes učilišta koji tek kreću u svijet kondicijske pripreme.

Što se nalazi u ovoj FB grupi?

Unutar grupe možete pronaći velik broj tekstova, videa, LIVE predavanja od mene i mojih suradnika (nutricionista, fizioterapeuta, psihologa) koji će vam dati puno savjeta i smjernica kako provoditi bolje ne samo kondicijske treninge nego i ostale metode i načine koje pomažu svakom sportašu da bude bolji.

Kako da pristupim ovoj FB grupi?

Kliknite na link i automatski ću primiti vaš zahtjev i odobriti vaš ulazak u grupu.

Na ulazu u grupu ako želite možete odgovoriti na 3 pitanja vezana uz vaše motive za pristup grupi. Na taj način dobijem više informacija o temama i sadržaju o kojima trebam pisati i dobijem ideje kako vam mogu najviše pomoći.