MARINO BASIC

ATHLETE PERFORMANCE

Current Status
Not Enrolled
Price
€900
Get Started

Postani certificirani Basic PRO trener osposobljen za provođenje Basic Training for Life programa!

 
U moru fitness trendova, teško je pronaći kvalitetan, a istovremeno efikasan trening za sebe ili svoje klijente. Basic Training for Life usmjeren je na dugovječnost i očuvanje zdravlja. Glavna značajka ovog sustava je postizanje željenog rezultata na siguran i provjeren način koji je primjenjiv za sve. Iz tog razloga idealan je za provođenje kroz grupni ili individualni način rada sa svim vašim klijentima – od početnika do profesionalaca.
 
Basic PRO certifikat nije samo još jedan u nizu certifikata koji ćete navesti u svom životopisu. Prolaskom kroz Basic PRO certifikaciju ulazite u zajednicu trenera koja ima cilj okupiti prepoznatljive i kvalitetne trenere u cijeloj regiji, te garantirati kvalitetu usluge za sve one koji žele raditi s priznatim stručnjacima.
 
U današnjem svijetu fitness-a biti uspješan trener nije lak put, te je često lako skrenuti s puta koji vodi do ostvarenja tog cilja. Kroz Basic PRO certifikaciju upoznat ćemo vas s filozofijom rada Marina Bašića i Basic Gym One dvorane, te otkriti ono ključno – kako uvijek biti korak ispred i podići svoj posao na razinu više. Iskustvo koje smo stekli u svom dugogodišnjem radu podijelit ćemo s vama i pomoći vam u izgradnji vašeg osobnog brenda i brenda vaše dvorane.

Course Content

Expand All