MARINO BASIC

ATHLETE PERFORMANCE

Courses

Wayflex® – Functional Training System seminar

WAYFLEX® – FUNCTIONAL TRAINING SYSTEM SEMINAR Postoji mnogo suspenzijskih rekvizita na tržištu ali Wayflex® nije samo to. Wayflex® je kombinacija suspenzijskog rekvizita i elastičnih traka što omogućuje izvođenje puno većeg broja vježbi i metoda rada a samim time i postizanja različitih fitnes ciljeva.

Online Bodyweight Seminar

Dobrodošli u online BODYWEIGHT seminar NAPOMENA ZA POSTOJEĆE I NOVE ČLANOVE: Bodyweight seminar ima novu strukturu. Pratite video materijale po redu. Na kraju se nalazi online ispit. Nakon položenog ispita dobivate certifikat. Stari, tekstualni materijali će uskoro biti ubačeni za download!

Fitball trening u sportu i rekreaciji

Dobrodošli u ONLINE seminar: Fitball trening u SPORTU i REKREACIJI NAPOMENA ZA POSTOJEĆE I NOVE ČLANOVE: Fitball seminar ima novu strukturu. Pratite video materijale po redu.Na kraju se nalazi online ispit. Nakon položenog ispita dobivate certifikat.Stari, tekstualni materijali će uskoro biti ubačeni za download!

Kettlebell trening u sportu i rekreaciji

Dobrodošli u ONLINE seminar: Kettlebell trening u SPORTU i REKREACIJI NAPOMENA ZA POSTOJEĆE I NOVE ČLANOVE: Kettlebell seminar ima novu strukturu. Pratite video materijale po redu.Na kraju se nalazi online ispit. Nakon položenog ispita dobivate certifikat.Stari, tekstualni materijali će uskoro biti ubačeni za download!