CONSULTING za fitness in kondicijske trenerje

Vsak ob sebi
potrebuje
MENTORA!

Bodi uspešnejši in zastavljene cilje doseži ob pravem vodenju, svetovanju in podpori!

Mentor vam bo pomagal skrajšati pot do uspeha in vas obvarovati napak in problemov, ki vas čekajo

basic-gym-one-consulting.jpg

Če bi pred 20. leti imel to znanje, bi potreboval le 5 let, da ustvarim ta posel. Izognil bi se tudi stresu, težavam, poslovnim in finančnim oviram, ter veliko hitreje prišel do zastavljenih ciljev.

Izkušnje so najpomembnejše. Če bi odpiral ribjo restavracijo, bi se obrnil na človeka, ki je vodil ribjo restavracijo. Čeprav je ta 5x propadla, bi mi prav ta človek lahko dal nasvete, kaj narediti in česa nikakor ne narediti. Takšni nasveti so neprecenljivi, saj z njimi privarčujete denar, živce in hitreje napredujete.

Nekateri moji mentorji so mi enem samem 30 minutnem pogovoru dali nasvete in mi pomagali odgovoriti na vprašanja ter dileme, da sem po pogovoru posel lahko dvignil na višji nivo neverjetno hitro. Poleg tega so mi v pravem trenutku dali «veter v hrbet», me motivirali in mi dali občutek, da me podpirajo. Na koncu se je izkazalo, da so bili posveti z njimi ena najpomembnejših potez v poslu.

To želim prenesti na vas in vam ponuditi hitre ter učinkovite odgovore v situaciji, v kateri se nahajate ter vam svetovati, katere korake narediti, da boste napredovali.

Zato sem se odločil, da vam ponudim svetovanje – consulting.

Komu je namenjen
consulting?

Ni pomembno, ali ste šele začeli s poslom fitnes ali kondicijskega trenerja in potrebujete pomoč pri njegovem vzpostavljanju, ali ste v tem poslu že dolgo, pa potrebujete pomoč, da naredite en večji korak, stopite na višjo stopnico na poti navzgor. V vsakem primetu vam bo to svetovanje koristilo. Moje stranke so študenti kineziologije in drugih smeri na športnih fakultetah, udeleženci različnih fitnes šol, fitnes in kondicijski trenerji, pa tudi lastniki fitnes centrov, telovadnic in dvoran za funkcionalno vadbo. Nekatere stranke so tudi inštruktorji joge, pilatesa ter fizioterapevti in kinezioterapevti.

basic-gym-one-savjetovanje.jpg

Kako poteka savetovanje?

Ko se prijavite, se skupaj dogovorimo za termin, ki  vam odgovorja Vam. Svetovanje poteka preko telefona (WhatsApp, Viber, Skype) oziroma kakovor je vam najljubše. Predlagam, da pripravite vsa vprašanja (in si jih pred sestankom tudi napišete), tako da vam  že med razgovorom podam  odgovore na vprašanja ter da je takoj mogoče oblikovati strategijo in izbrati korake, ki jih morate narediti, da dosežete zastavljene cilje. Ti koraki so lahko kratkoročni (kaj narediti v naslednjih nekaj mesecih) ali dolgoročni (kaj narediti v naslednjih nekaj letih).

Dober trener mora k strankam v profesionalnem in rekreativnem športu pristopiti čim bom profesionalno, da je njihov rezultat čim boljši. Zato je obvezno izpopolnjevanje znanja na področjih metodologije treningov, izbora vaj, komunikacije, organizacije in programov treningov. Pogoste konzultacije z Marinom so mi zelo pomagale, da sem svoje delo dvignil na višji nivo, da svojim strankam nudim kakovostnejšo ponudbo in da zanje izberem prave metode, vaje ter programe, da na čim bolj učinkovit način pridejo do želenih rezultatov. Vsakemu trenerju toplo priporočam posvet z Marinom, saj se z njim zagotovo izognete tavanju v svetu fitnesa in kondicije, in z njegovo nesebično pomočjo hitro napredujete v svojem poslu. Marino je človek z izkušnjami, z razlogom imenovan za najboljšega hrvaškega trenerja. Njegove izkušnje z delom z vrhunskimi športniki lahko pomagajo tudi tebi, ne glede na to, ali si začetnik ali pa že dolgo hodiš po poteh fitnesa
Ivan Vuletić
Fitnes i kondicijski trener, Nikšić, Crna Gora
  • 45 minuta 69€
  • 5 x 45 minuta 239€
  • 10 x 45 minuta 489€

Prijavite se zdaj!

Poslali Vam bomo informacijo za ONLINE seminar
in termin seminarja V ŽIVO!