ČLANSTVO za fitness, šport in rekreacijo

POSTANITE
ČLAN!

in dobili boste kakovostne nasvete, pojasnila za izvajanje vadbe, treninge v celoti ter odgovore na vaša vprašanja!

Membership kondicija

Če ste FITNES ali KONDICIJSKI trener, potem sta vaše znanje in izkušnje tisto, kar vpliva na to, ali imate več ali manj strank ter kako te napredujejo. S tem ČLANSTVOM boste na hiter način dobili vse prave informacije.

Membership rekreacija

Če ste rekreativni ali profesionalni športnik in želite sami poskrbeti za svoje treninge in napredek, a ste zaradi preobilja informacij na spletu zmedeni, potem je to ČLANSTVO prava rešitev za vas. S ČLANSTVOM boste dobili vse odgovore na vprašanja, ki vas mučijo in redno boste prejemali nove informacije, kako izboljšati svoj trening

Kako vam članstvo
pomaga?

  • VAJE – delijo se na profesionalni in rekreativni šport
  • TRENINGI – delijo se na treninge za PROFESIONALNE in REKREATIVNE športnike
  • OSTALO GRADIVO – vključuje številne dokumente vezane na treninge, prehrano za rekreativne in profesionalne športnike, do katerih imate dostop in so vam na voljo.
  • FACEBOOK SKUPINA – neposredno postanete člane facebook skupine, v kateri je dostop do še več gradiva za profesionalne in rekreativne športnike ter odgovori na številna vprašanja vseh članov.

Vse, kar nudi ČLANSTVO, je plod mojega 20 letnega dela v fitnesu in športu v vlogah fitnes in kondicijskega trenerja, predavatelja, profesorja, lastnika dvorane, ter preko vsega naštetega plod mojega sodelovanja z vrhunskimi svetovnimi strokovnjaki z omenjenih področij.

Z vami delim vtise nekaj fitnes in kondicijskih trenerjev, ki so moji ČLANI in ki so se odločili za doživljenjsko članarino:

O znanju, kakovosti in izkušnjah Marina Bašića ter njegovi predanosti delu ter kakovostnim idejam, ki sledijo najnovejšim smernicam treningov, ni treba izgubljati besed. Pa naj gre za profesionalne ali pa rekreativne športnike. Članstvo je zaokrožena zgodba in prostor namenjen vsem trenerjem, ki želijo svoje delo in znanje dvigniti na nov nivo, ne glede na področje dela. Članski program je poln vsebin, ki jih je mogoče uporabiti pri kondicijski pripravi športnikov, učenju posamičnih tehnik (od bodyweighta do posameznih rekvizitov), preventivi in rehabilitaciji. Na voljo so tudi plani in programi za razvoj posameznih sposobnosti ter primeri treningov za profesionalne in rekreativne športnike v različnih športnih disciplinah glede na pripravljenost vsakega posameznika. Program je redno obogaten z novimi vsebinami, ki so podrobno in kakovostno pojasnjene in enostavne za uporabo. Program priporočam vsem trenerjem, ne glede na to, ali so šele na začetku svoje kariere ali pa že imajo dolgoletne izkušnje. Mentorstvo Marina Bašića in njegov članski program je nekaj, kar je težko opisati. Od trenutka, ko se mu priključite, pa dojamete kakovost in stopnjo podpore, ki jo dobite z njim.
Matej Paunov
fitness centar „Pokreni se“, Staro Petrovo Selo
Članstvo, ki ga ponuja Marino je ena najboljših zadev, ki jih morate imeti, če želite napredovati kot trener. Zelo sem zadovoljen, saj mi je dal številne odlične informacije za kondicijske in fitnes treninge za moje profesionalne in rekreativne športnike. Članstvo vključuje veliko posnetkov treningov, številna orodja, s katerimi je mogoče dvigniti nivo treningov in vaje, ki jih ni mogoče najti na internetu. Če želite biti najboljši, se morate učiti od najboljših. Zato vsakomur, ki želi biti celosten, dobro informiran trener, priporočam članstvo. Ne zamudite te priložnosti, da se učite od najboljših.
Darko Pirc
Cross Sport Delnice
Članstvo, ki ga ponuja Marino je odličen izbor za vsakega trenerja, fitnes ali kondicijskega. Pomagal mi je pri delu s profesionalnimi športniki, nove in preizkušene vaje ter vsebine, ki sem jih vpeljal v program dela, so se pokazale za odlične, s sodelavci pa smo dvignili kakovost treningov tudi pri rekreativnih športnikih. Vsak od nas se znajde v situaciji, ko je potrebno nekaj drugačnega in novega, da bi se zagotovilo kakovostno delo. In prav pri tem mi je članstvo, predvsem pri profesionalnih športnikih, velikokrat pomagalo. Vsekakor priporočam, da se trener, ki si želi kakovostno delo, odloči za članstvo pri Marinu. Vse, kar počne resnično deluje in je v veliko pomoč.
Bojan Marčić
Fit Beat Kastav

CENA

  • Mesečna članarina 29€
  • Letna članarina 290€
  • Doživljenjska članarina 499€

Prijavite se zdaj!

Poslali Vam bomo informacijo za ONLINE seminar
in termin seminarja V ŽIVO!