Certifikacija i seminari koje trebaju svakom
FITNES i KONDICIJSKOM treneru

Postani prepoznatljiv trener na tržištu!

Pristupi Basic PRO Coach certifikaciji i seminarima koji će ti omogućiti da postaneš uspješan trener!

Promijenite situaciju u kojoj se nalazite
i ostvarite svoje planove!

Svaki fitnes i kondicijski trener želi postati uspješan u svom poslu. Da bi to ostvario mora imate potrebne vještine i znanja koja će mu dovesti klijente ali i omogućiti mu da s njima ostvari planirane ciljeve i željeni rezultat.

Zbog toga sam odlučio da napravim veći broj seminara i certifikaciju koja će pomoći svakom fitnes i kondicijskom treneru da na puno brži, efikasniji i sigurniji način dođe do potrebnog znanja i vještina a samim time i do klijenata i rezultata.

Tko može sudjelovati?

Certifikacija i seminari su namijenjeni svim fitnes i kondicijskim trenerima, studentima kineziološkog fakulteta, polaznicima fitnes učilišta i ostalima koji tek kreću u svijet fitnesa i kondicijske pripreme.

Od čega se sastoji Basic PRO Coach Certifikacija?

  • Basic PRO Coach Certifikacija ONLINE + UŽIVO na našem jeziku 
  • Basic PRO Coach Certifikacija ONLINE na engleskom jeziku 
  • Praksa u Basic Gym One
  • Lifetime FB grupa
  • Basic PRO treneri 
  • Lifetime MEMBERSHIP 
  • Savjetovanje 
  • Ulazak u bazu trenera
  • 300 gotovih treninga
  • knjiga Basic Training for Life 

Koji seminari su dostupni?

Svaki od seminara je napravljen kroz online i uživo verziju (dobijete oboje). To je iz razloga da ne zaboravite stvari koje naučite na seminaru uživo. Dolje su opisi svakog od seminara.

Svaki od seminara će vam pomoći da unaprijedite rad sa svojim klijentima bilo da se radi o rekreativcima ili sportašima.

Koji su to „specijalni seminari“?

Ovi seminari su usmjereni uz znanja koja su usko povezana za fitnes treningom i kondicijskom pripremom ali se također preklapaju sa nekim drugim područjima te sam te seminare napravio u suradnji sa drugim stručnjacima.

Koji je cilj certifikacije i seminara?

Cilj certifikacije i seminare je da se svaki polaznik certifikacije i seminara dobije teoretska i praktična znanja te praksu i podršku da može stečena znanja primijeniti u svom poslu.

Zbog toga certifikacija i seminari imaju online i uživo verziju (pristupom dobijete sve) te praksu u Basic Gym One dvorani da bi vidjeli kako se to primjenjuje u individualnim i grupnim treninzima.

Također imamo i facebook grupe za polaznike certifikacija i seminara kroz koje dajemo dodatnu podršku za treninge i poslovanje.

Prijavi se sada i obavijestit ćemo te kako da pristupiš
certifikaciji i seminarima!