Семинар: Бугарски вреќи

Научи се за
бугарските
вреќи!

Подигни го својот тренинг на повисоко ниво!

Направи тренинзите да ти бидат ефикасни и интересни
со реквизит кој ги заменува сите останати

Доколку сакате да имате сѐ во еден реквизит: кетлбел, елек со тежина, медицинка, тегови, еднорачен тег и да бидете во можност да развивате сила, издржливост, експлозивност, координација и мобилност – тогаш БУГАРСКИ ВРЕЌИ е вистинскиот избор за ВАС!

Тоа е реквизит со кој може да изведувате стотици различни вежби за целото тело, а за кој не е потребен голем простор. Овој реквизит буквално не треба да го испуштате од раце додека преминувате од вежба на вежба!

Добро ќе се забавувате и ќе уживате во тренингот, а подобрувањето на способностите ќе биде видливо!

seminar-bugarske-vreće.jpg

Пристапете кон семинарот „Бугарски вреќи“ и
дајте му нова димензија на Вашиот тренинг!

КОЈ МОЖЕ ДА УЧЕСТВУВА?

Семинарот е наменет за сите фитнес и кондициони тренери коишто сакаат да го совладаат ракувањето со овој реквизит со цел да им понудат на своите клиенти поширок спектар на вежби и нови стимулации во тренингот.  Сите рекреативци коишто сакаат да имаат цела теретана во домот со само еден реквизит.

Сите спортисти, посебно оние од боречкиот дел коишто сакаат да ги подигнат своите физички способност на повисоко ниво.

ШТО ДОБИВАТЕ?

Со пристапувањето кон ОНЛАЈН семинарот, добивате над 100 видео вежби во кои се објаснуваат методите и различните варијанти на кревање тегови. Покрај тоа, добивате и стручна помош во врска со корекција и подобрување на Вашата техника за кревање тегови, како и совети за примена во кондициски и фитнес тренинг. Покрај ОНЛАЈН семинарот, ќе добиете и ГРАТИС семинар ВО ЖИВО за чиј термин дополнително ќе бидете известени.

bugarske-vreće-seminar-marino-bašić.jpg

Која е целта на
семинарот?

Целта на семинарот е да им помогнеме на сите оние, коишто сакаат да ја научат оваа техника на тренинг и да ја применуваат при сопствениот, или пак при тренингот на клиенти. Во денешно време постојат многу временски ограничувања или недостапност на центрите во кои може да се научат различни техники на тренирање.

Токму поради тоа, овој семинар има ОНЛАЈН верзија и се емитува ВО ЖИВО. Со тоа му се овозможува на секого да не чека, туку веднаш да започне со едукација и учење, а со самото тоа и со напредок.

Содржина на семинарот:
Бугарска вреќа за
рекреација и кондиција

  1. Историја на бугарската вреќа
  2. Предности на бугарската вреќа
  3. Методи на тренинг со бугарска вреќа
  4. Вежби со бугарска вреќа
  5. Програми за тренинг со бугарска вреќа
  6. Тестови со бугарска вреќа
  7. Упатства и безбедност
  8. Литература и корисни линкови
Семинарот со бугарска вреќа ми овозможи да го имплементирам овој вид на тренинг со спортисти и рекреативци, со цел да ги подобрат силата и издржливоста. Бугарската вреќа е одличен и едноставен реквизит со кој може да се изведуваат голем број на вежби, а предност е тоа што може без правење пауза да се преминува од една на друга вежба. Секако дека сакам на сите да им го препорачам овој семинар за да си го прошират знаењето, но и да можат на клиентите да им понудат разновиден тренинг.
Франко Гугиќ
фитнес и кондициски тренер, Меѓугорје, БиХ

Пријави се сега и ќе те известиме како да пристапиш кон
ОНЛАЈН семинарот и кога е првиот термин ВО ЖИВО!