Seminar: BOLGARSKE VREČE

Dvignite nivo svojega treninga z bolgarskimi vrečami!

Poskrbite, da bodo treningi učinkoviti in zanimivi
z rekvizitom, ki nadomešča vse ostale!

Če želite v enem rekvizitu združiti: kettlebell, težek telovnik, medicinsko žogo, uteži, utežne ročke ter z njim razvijati svojo moč, vzdržljivost, eksplozivnost, koordinacijo in mobilnost, potem je prava izbira za vas BOLGARSKA VREČA.

To je rekvizit, s katerim lahko izvajate na stotine različnih vaj za celo telo. Ob tem ne potrebujete veliko prostora, rekvizita pa med vajami sploh ni treba spuščati iz rok.

Vaš trening bo zabaven in poln užitekov, izboljšanje vaših sposobnosti pa bo vidno!

Prijavite se na seminar Bolgarske vreče in vaš trening obogatite z novo dimenzijo!

seminar-bugarske-vreće.jpg

Kdo lahko sodeluje?

Seminar je namenjen vsem fitnes in kondicijskim trenerjem, ki  se želijo naučiti, kako delati s tem rekvizitom in kako z njim svojim strankam ponuditi širši spekter vaj in nove izzive na treningih.

Vsem rekreativnim športnikom, ki želijo  doma imeti celotno telovadnico v enem rekvizitu. Vsem športnikom, še posebej  tistim iz borilnih  športov, ki želijo svoje fizične sposobnosti dvigniti na višji nivo.

Kaj dobite?

Z udeležbo na ONLINE seminarju prejmete več kot 100 video posnetkov vaj , v katerih je prikazana metodika in  številne različice vaj z bolgarskimi vrečami.

Obenem vam  nudimo strokovno pomoč za korekcijo in izboljšanje vaše tehnike uporabe tega rekvizita ter nasvete za njegovo  uporabo na kondicijskem in fitnes treningu.

Ob prijavi na ONLINE seminar, prejmete GRATIS seminar V ŽIVO.

O terminu slednjega vas bomo pravočasno obvestili.

bugarske-vreće-seminar-marino-bašić.jpg

Kaj je cilj seminarja?

Cilj seminarja je pomagati vsem, ki se želijo naučiti novo obliko vadbe ter jo vključiti v svoj trening ali v trening svojih strank.

Ker je dandanes veliko pomanjkanje časa in ker so centri, v katerih bi se lahko naučili novih oblik treniranja nedostopni, ponujamo seminar tako ONLINE kot V ŽIVO. S tem je vsakomur omogočeno, da se začne učiti in usposabljati takoj ter s tem tudi takoj napredovati.

Seminar vključuje:
Bolgarska vreča za
rekreacijo in kondicijo

  1. Zgodovina bolgarske vreče
  2. Prednosti bolgarske vreče
  3. Metode treninga z bolgarsko vrečo
  4. Vaje z bolgarsko vrečo
  5. Programi treningov z bolgarsko vrečo
  6. Testiranja z bolgarsko vrečo
  7. Navodila in varnost
  8. Literatura in koristne povezave
Seminar z bolgarsko vrečo mi je omogočil, da to vrsto treninga ponudim športnikom in rekreativcem, da izboljšajo svojo moč in vzdržljivost. Bolgarska vreča je odličen in enostaven rekvizit, s katerimi je mogoče izvajati veliko število vaj. Njegova prednost je tudi ta, da je mogoče brez premora prehajati iz vaje na vajo. Vsekakor bi udeležbo na seminarju vsakomur priporočal, da razširi svoje znanje in svojim strankam ponudi raznolik trening.
Franko Gugić
Fitness i kondicijski trener, Međugorje, BiH

Prijavite se zdaj!

Poslali Vam bomo informacijo za ONLINE seminar
in termin seminarja V ŽIVO!